logo

Όταν τον καλό «Αθήνα 9.84″, από κομματικό μαγειρείο, μερικοί τον κάνουν και προσωπικό τους μίνι μάρκετ!…

logo


9,84: Σταθμός που διανύει όπως έχουμε πει ήδη σε προηγούμενο άρθρο, πορεία άδοξη σε σχέση με την περιεκτικότητα και ποιότητα των προγραμμάτων του! Πραγματικά μοιάζει, τουλάχιστον σε μια πρώτη ματιά, με ραδιοφωνική όαση στα …FM
Ένας σταθμός με πλούσια θεματολογία εκπομπών, σε παραγωγούς και παρουσιαστές, και με συνέπεια προς τον μέσο έως και ποιοτικό ακροατή. Οι κοπέλες, έξυπνες, γρήγορες, ενήμερες, καλήφωνες, χαριτωμένες!
Βέβαια η «Τζίνη» Μοσχολιού, σε στυλ μαγκιά, …., κι εξάτμιση συνοικιακής καφετέριας, παραγέρνει πολιτικά, μονόπλευρα και κομματικά εκεί που εντελώς αντιδεοντολογικά γέρνει και ο σταθμός… Ο Γεωργαλάς του κάποτε ίσως;… Πρέπει να ξέρουμε σήμερα -και πάντα- ποιος μας ταϊζει και μας ποτίζει (…) και με ποιες ανταλλαγές θα στήσουμε καριέρα… Ένας ακόμα χαρακτηριστικός από τους πιο πρωινούς, κάποιος επίσης βαμμένος κομματικόσυστημικά (που απεγνωσμένα από τις 6 τα χαράματα λέει και το επαναλαμβάνει 8-10 φορές το όνομά του μέσα σε 40λεπτά λόγου..) ή η φρεσκοδιορισμένη Μπρέγκιενη, η κυρία «τίποτα» που ακολουθεί με αναμασήματα, καθώς και οι 3 ορεξάτοι ποδοσφαιροκαλλιεργημένοι πρωινοί που παίρνουν σίγουρα άριστα στην ορθοφωνία αφού, τουλάχιστον οι ίδιοι, καταλαβαίνουν μεταξύ τους τι λένε (και πιθανώς και ο μπάρμπας τους που τους διόρισε «αριστίνδην»…)
Φρεσκοφερμένος της ίδιας ζώνης και κάποιος Κανέλλης που δεν χρήζει σχολίου ως ανήκων σε έκτακτο κομματικό ΚΑΠΗ «ειδικού σκοπού». Συνεχίζει όμως να σπάει όλα τα κομματικού λόγου ρεκόρ μη σεβόμενος τους ακροατές δημοτικού ραδιοφώνου… Τουλάχιστον ας μπορούσε να αρθρώσει το ξεκίνημα της κάθε φράσης του… Τόση κόμπλα, αριστίνδην κι αυτός αντί να πάει σε λογοθεραπευτή; (Χρεώνεται στην Κα Καραγιάννη η πρόσληψή του δυστυχώς αλλά τώρα που μετεκλογικά εξέλιπε ο «ειδικός σκοπός», δεν είναι καλύτερα μια τιμωρός σιωπή, που θα είναι και χρυσός για εμάς;…)
Φεύγουμε από την πρωϊνή ζώνη (χωρίς ίχνος μουσικής -έστω ημίωρης- απόλαυσης και γαλήνης δυστυχώς..) αλλά μένοντας στο ότι παρ” όλα αυτά, ο 9.84 είναι ένας σταθμός εύκαμπτος σε σχέση με τα κρατικά κανάλια. Σταθμός πολυμέρεια, με παρεμβάσεις υπέρ του βιβλίου, του θεάτρου, των πολιτικών ή κοινωνικών αναλύσεων και όχι μόνο… Με πολυθεματολογία στις συνεντεύξεις, πλούσιο αρχείο, εντάσεις και δρώμενα. Και όλα αυτά τα καλά, δυστυχώς με την πολύ δυσανάλογα μικρή ακροαματικότητα, που κατ” αντιστοιχίαν όμως φέρνει μικρή παραγωγή διαφήμισης…
Εδώ αρχίζει να λείπει η λογικά αναμενόμενη ισορροπία: Να είσαι ποιοτικός, αλλά να βρεις τρόπο να το εισπράξεις αυτό κι όχι να επαναπαύεσαι στο χαράτσωμα του λαού. Ο λαός σού έδωσε την συχνότητα που είναι περιουσία του, «αλλά δεν έχει να σε δώσει πια»… Κάνε και συ όμως τα υπόλοιπα για την χρυσή τομή…
Δεν τα είχε λάβει υπ” όψιν του αυτά ο…(ξαφνικά εξαερωθείς χωρίς την παραμικρή εξήγηση στο αξιοσέβαστο υποτιθέμενα κοινό…) προϊστάμενος.  Τίθενται λοιπόν αυτομάτως επ” αυτού μερικά ερωτήματα: Ο Καμπύλης, διαβαστερός άνθρωπος, ενήμερος και γνώστης γενικώς όλων των του επαγγέλματος και της εποχής, ως συστημικός -για να μην χάσει την εύνοια άρα και το διευθυντηλίκι και… τον μισθό του- γιατί κόπηκε;… Λόγω μη εισπράξεων από διαφήμιση; Δεν ήταν αρκούντως συστημικός; Το  ότι υπεράσπιζε τα βιβλία ίσως; (οπότε το σύστημα λειτούργησε καζαντζακικά: «Ήθελε λέει νάναι ελεύθερος. Σκοτώστε τον»…)
Κάπως έτσι ενεξήγητα για τους θνητούς ακροατές, το αλληλοφάγωμα  π.χ. όπου μετά τον άριστο Καρζή, ήρθε η σειρά του Καμπύλη και μετά από αυτόν η σειρά της χαριτωμένης Πανταλέων και μετά κάποιος άλλος. Έτσι γίνεται σε αυτούς τους μαγειρικούς χώρους. Ο ένας τρώει τον άλλον και όλοι μαζί μετά, εμάς!

Μένουμε στο προσωπικό.
Στον κ. Ελευθερίου π.χ.. Πολλά τραγούδια του, δικαιώματα, συμμετοχές, επιτυχίες και μπράβο του. Αυτή ήταν η επαγγελματική του επίδοση. Αν δεν παίρνει και καμιά σύνταξη (τιμητική ίσως όπως η κ. Κουρούκλη, που συμπτωματικά κι αυτή εκεί κατοικοεδρεύει βολικά…) Και αυτή και ο Ελευθερίου, (γύρω στα 80 τους!!) εκπομπή σήμερα γιατί; Είναι δημοσιογράφοι; Παρουσιαστές; Κάνουν νέο επάγγελμα αφήνοντας άνεργους νέους; Δημοσιεύτηκε έστω κάποια πρόσκληση για υποψήφιους, (ηλικιωμένους ή μη) αλλά πρώτευσαν αυτοί;;;; Ή είναι απλά ευνοούμενοι Δημάρχων με τα χρήματά μας, με πλήρη όμως παράβαση των όσων λέγονται περί δήθεν ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες… Οι νέοι άνθρωποι δε, οι των μη κυκλωμάτων, και πάλι και πάντα εκτός! Εκτός αν βάλουμε με τους… νεαρούς και τον άνδρα κ. Ιάσωνα τον ορθόφωνα, με το απροσμέτρητο βάθος σε γνώσεις (…καλλιτεχνικού κουτσομπολιού πλύσης, αλλά και καλών γνωριμιών με τις οποίες τα βολεύει και μάλιστα έγινε και συγγραφέας του είδους…)
Η πληθωρική επίσης «αιωνόβια» παρουσία του κ. Κανελλόπουλου (στα απάνω του μετά το μακρύ κλείσιμο του Τρίτου), καλός βέβαια μετά από τόσα χρόνια όπου αυτοχρίστηκε (στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώνεις) και αυτομουσικολόγος, σκιάζεται δυστυχώς… Πολλά χρόνια πολυθεσίτης (διπλοθεσίτης νομίζω;) εν μέσω τόσης ανεργίας, δεν βρέθηκε κανένας άλλος άξιος Έλληνας να δουλέψει κι αυτός λίγο, ή;.. Ούτε ο Πάπας να ήταν. Και, σε μουσική εκπομπή, πρέπει να μιλάει τόσο πολύ για τα βιώματά του σε βάρος τής θείας μουσικής; Και η προβολή τού βιβλίου του; Έχει υπάρξει ποτέ στην Ιστορία της ραδιοφωνίας τόση αυτοπροβολή, ή παίρνει το Γκίνες; Είπαμε… αλλά όχι και τόσο… Πανέξυπνος και θετικός σαν θεματολογία, ακόμα πιο έξυπνος στην δουλειά του (…….) αλλά δυστυχώς η φιλοδοξία και ο ωφελιμισμός, σπάνε τα όρια. Η φιλοσοφία τού «έχω το μαχαίρι και το καρπούζι», πρέπει να έχει όρια… Δεν επιτρέπεται τόσης έκτασης αβάντα από δημοτικό (δηλαδή δημόσιο) σταθμό και «πλύση» για βιβλίο του τού εμπορικού κυκλώματος μάλιστα, γιατί αυτό προσβάλλει εκτός από τους τύπους, ακόμα και την νοημοσύνη και την ευαισθησία των ακροατών. (Π.χ. επι 18ετία, σε καμία από τις 3 εκπομπές του και δη στην εκπομπή του «Υπάρχει και βιβλίο», ο υποφαινόμενος -σε μη δημόσια κανάλια μάλιστα- δεν παρουσίασε ούτε μια φορά, ούτε ένα από τα 15 βιβλία του!! Ο κ. Δρόσος πέρασε από τις εκπομπές αυτές και το γνωρίζει… Ομοίως και ο ίδιος ο Κανελλόπουλος). Ετούτος ακόμα και σε κάθε επέτειο της εκπομπής του αυτουμνείται ως.. μεσίας. Βλέπετε ο ναρκισσισμός είναι ανίατη υπόθεση… Και είναι μόνο αυτό; Παίζει επίσης και μερικά γραφεία ταξειδίων ο πολυπράγμων… Τον γιό του που κάνει τα μοντάζ (αντί να τα κάνουν οι υπάλληλοι του σταθμού) τον έχωσε κάπου εκεί;… Τον πληρώνουμε εμείς κι αυτόν; Προορίζεται για τις  »ίσες ευκαιρίες» κι αυτός; Ελπίζω όχι για όσους θυμούνται ότι οι θέσεις δεν είναι οικογενειακό δικαίωμα αλλά η ιερή πιθανότητα και ελπίδα για τον κάθε άξιο άνθρωπο. Και ευτυχώς υπάρχουν πράγματι και άλλοι άξιοι, όπως ήδη απέδειξε η νέα λαμπρή παρουσία τής Καρατζαφέρη εκεί! (Λέτε να ακολουθήσει και κανένας ανταγωνιστικός «σκοτωμός» μεταξύ τους;…)

Τι προτείνεται εδώ; θα πείτε… Μα η ανανέωση πάντα. Η διαδοχή θέσεων και ευκαιριών ανάδειξης και άλλων Ελλήνων! Οι θέσεις δημιουργικής προβολής πρέπει να εναλλάσσονται κυκλικά κόντρα στους μικροφωνοκένταυρους! Απλά πράγματα: αλλαγή ρόλων για να χωρέσουν και να προβληθούν σε μια θέση στον ήλιο όλοι οι άξιοι νέοι άνθρωποι. Είναι ο φυσικός νόμος ανανέωσης της ζωής! (Και των «ίσων ευκαιριών»!!) Στον φεουδαρχικό κόσμο των κρατούντων μας δεν θα δεχτούν ποτέ ότι οι θέσεις προβολής πρέπει να εναλλάσσονται κάθε 4 ή το πολύ 6 χρόνια…
Ένα γενικό συμπέρασμα, είναι ότι όλοι οι δίνοντες γην και ύδωρ για μια θέση στον Ήλιο δε, δεν κολλάνε εκεί μόνο για εργασιακούς οικονομικούς λόγους αλλά και για τους ψυχολογικούς τους. Θέλουν να υπάρχουν με απόλυτη ανάγκη τους να μιλούν πολύ επί παντός. Αν τυχόν βάζατε τους παραγωγούς σε μια εκπομπή μόνο μουσικής, χωρίς μπλα-μπλά και αυτοπροβολή, θα αυτοκτονούσαν…

Άρχισα με πρόθεση αγαθού και πάλι το χάλασα και θάγινα αντιπαθητικός για μερικούς.. (Ήδη το άρθρο ετούτο το ανέβασαν ανέλπιστα αντιγράφοντάς το, καμιά εικοσαριά ιστοσελίδες). Ας το ξεμπερδέψω. Χειροκρότημα, αλλά και συστάσεις και ενστάσεις. Και η κυριότερη ένσταση σε μορφή ερώτησης από την οποία οι νοήμονες θα καταλάβουν πολλά: Πόσοι εκεί διορίστηκαν με νόμιμη διαδικασία και αξιοκρατικά και πόσοι με ένα τηλεφώνημα ημέτερου;
Μα θα πείτε «φεουδοκρατία έχουμε, πού ζεις;…» Ναι όντως ονειρεύομαι και θα ονειρεύομαι τις ίσες ευκαιρίες για τους νέους Έλληνες. Και στον γενικό λήθαργο αυτό, θα φωνάζω με κάθε ευκαιρία!
Σήμερα όμως για νάσαι συμπαθής δεν πρέπει να κρίνεις, να προτείνεις, να φωνάζεις. Πρέπει να πληρώνεις, να κολακεύεις ή έστω να μην μιλάς, αλλιώς αποξενώνεσαι από τους βολεμένους συστημικούς τού τόσο βολικού μας συστήματος. Όμως θα τα ξαναπούμε.
(Σημ.: Το κείμενο αυτό θα συμπεριληφθεί διαχρονισμένο, στο υπό έκδοσίν βιβλίο του Κ.Χ.     2014: Ελλάδα, πίσω στο Μεσαίωνα

kostashatzidakis.blogspot.cοm

Να και το πάρτι οργίων χρήματος στον 9.84!
…Μετά το πάρτι πολλών ετών, αναγκάστηκαν επιτέλους να επιβάλλουν τις παρακάτω αποχωρήσεις οι κ.κ. του 9.84 που επί «τόσα χρόνια πέρασαν και ρήμαξαν και χάλασαν» όπως θάλεγε και ο Καβάφης…
1. Γρ. Ρουμπάνης (3692 +2000) Ζάκυνθος ανύπαρκτος εδώ και δύο χρόνια –Παραιτείται)
2. Άννα Παναγιωταρέα (2849 ευρώ/μήνα για 2 ώρες την εβδομάδα) καθηγήτρια στο ΑΠΘ
3. Αρετη Σιδηροκαστρίτου (4339 ευρώ/μηνα – 1 ωρα τη βδομάδα με Τασσιόπουλο) διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Κυριακίδη(φλαςκλπ) και υπάλληλος της ΓΓΤύπου.
4. Γιώργος Βλάχος (2332 ευρώ /μήνα, πολιτικό σχόλιο , 1 από τους 19 πολιτικούς συντάκτες του σταθμού) με ελάχιστη συμμετοχή και εργάζεται στον Άλφα και είναι υπάλληλος στη ΓΓΤύπου)
5. Γιώργος Ταμπακόπουλος (4384/μηνα ανύπαρκτος ,διευθυντής στο ΚΑΡΦΙ )
6. Μαρία Σταματέρη (2421/μηνα – ένα δυο 10λεπτα , εργάζεται και στον ΣΤΑΡ) δήλωσε ότι ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
7. Φωτεινή Καλλίρη (2114 /μηνα,καλύπτει θέματα Δημόσιας διοίκησης-εργάζεται στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, και στο Γρ.τυπου Εθνικής Τράπεζας)
8. Γιάννης Τασσιόπουλος (3879/μηνα, μια εκπομπή κάθε Παρασκευή, δ/ντης εκδηλώσεων, εργάζεται στο ΧΡΗΜΑ και άλλου τύπου εργασίες) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ μέχρι 5/2011)
9. Αντώνης Ζησιμάτος (2239/μηνα -ΙΑΣΩ- δεν έκανε τίποτα , άδεια μετ αποδοχών για 14 μήνες)) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
10. Ολγα Προυκάκη (1324/μηνα – 15΄την εβδομάδα-ΑΝΤ1-με δελτίο))ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
11. Κώστας Ζούλας (3200/μηνα – εκπομπή Δ-Π 3-4 με Παπαγεωργίου) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΡΤ
12. Νικόλαος Καρούτζος (2713/μηνα, μία εκπομπή με Κομίνη κάθε Π 6-7μμ, ΑΞΙΑ κ.α)
13. Γιάννης Κουρτάκης (2255/μηνα, ωριαία εκπομπή Δευτέρα- Πέμπτη με τον Χρήστο Ράπτη- εργαζεται ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΞΙΑ ,σύμβουλος Μαρινάκη, παραπολιτικα.γρ)
14. Γιάννης Σαραντάκος (1852/μηνα ένας από τους 19 πολιτικούς συντάκτες με ελάχιστη συμμετοχή, Εργάζεται στο ΕΘΝΟΣ και ΜΕΓΚΑ)
15. Νικ. Στέφος (μουσικός επιμελητής, Εργάζεται στην ΕΡΤ-με άδεια άνευ αποδοχών) – Παραιτείται-ΣΥΝΤΑΞΗ τον Μάιο)
16. Αμαλία Κυπαρίσση (εξαφανισμένη από 2003 γρ Ρουσσόπουλου, άδεια άνευ αποδοχών μέχρι τέλους του 2011-ζεί μόνιμα στην Ισπανία) δεν επικοινώνησε
17. Στάθης Βαρυτιμιάδης (2174/μηνα . Σημετοχή ένα τηλ σε πρωινό Μαγκαζίνο. Εργάζεται στον Ελευθερο Τύπο και σε αθλητική)
18. Φώφη Γιωτάκη (2016/μηνα, Μία από τις 19 πολιτικούς Συντάκτες του σταθμού, με ελάχιστη προσφορα. Είναι αρχισυντάκτρια πολιτικού στο ΕΘΝΟΣ)
19. Άγγελος Μόσχοβας (2438/μηνα. Πρωινό 7-8 με Λοβέρδο-πολλές απουσίες – Εργάζεται στο κέρδος ΚΕΡΔΟΣ)
Ορισμένου Χρόνου
20. Νίκος Ελευθερόγλου (1759,τίποτα, ανύπαρκτος free press δήθεν, εφημ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
21. Φοίβος Καρζής (4018/μηνα –Εργάζεται στη Eurobank) Αποχώρησε μόνος του σε φιλικό κλίμα
22. Δημήτρης Κατής (1840/μηνα,μουσικός , μία εκπομπή)
23. Ελένη Κομίνη (1173/μηνα,μία εκπομπή με Καρούτζο κάθε Παρασκευή. Εργάζεται στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ)
24. Παναγιώτης Μουσάς Ένας από τους 19 πολιτικούς συντάκτες. (μόνο ένα πολιτικό σχόλιο-1278ευρώ//μηνα
25. Σωτηρης Ξενάκης (παραιτήθηκε)
26. Χάρης Παυλίδης (2658, /μήνα -ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ)
27. Γιωργος Μητσικώστας (5856/μηνα, δεν χρειάζεται 10΄. Άκυρο το συμβόλαιό του)
28. Λάμπρος Πέγκος (1623/μηνα . Γρ τύπου Δήμου. Εργάζεται ,σε διάφορες εφημερίδες)
29. Χρήστος Ράπτης (2029/μηνα. Μία εκπομπή Δευτ- Πέμπτη με τον Κουρτάκη. Εργάζεται και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
30. Μαρία Αντωνιάδου (1500/μηνα. Εργάζεται στο ΒΗΜΑ ανύπαρκτη)
31. Αμέλια Αναστασάκη (1250/μηνα. Εκπομπή κάθε Παρασκευή)
Εργάζεται στο. ΣΤΑΡ Ιωάννης Βασιλακόπουλος( 1167 ,απών, γρ Τύπου Βαρβιτσιώτη)
32. Αλέξανδρος Βέλλιος (1332 /το μήνα, άφαντος)
33. Ιωάννα Ζαρακέλη (1250/το μήνα . Πλημμελής παρουσία γρ Τύπου ΔΕΡΑ- Εργάζεται στο Κόντρα,)
34. Ελένη Καλογεροπούλου 1500 /μηνα (Μία από τους 19 πολιτικούς συντάκτες. Εργάζεται στη ΓΓΤύπου, ΠΟΝΤΙΚΙ)
35. Ηλίας Κανέλλης (ΝΕΑ, παραιτήθηκε, σε πολύ καλό κλίμα)
36. Θυμιος Καρακατσάνης (1446/μηνα.Δεν έκανε τίποτα)
37. Καρρερ Λουκίλα (θα έρθει δωρεάν)
38. Ανδρέας Κάτσενος (Εξαφανισμένος.1000/μηνα)
39. Χριστίνα Κοραή (2046/μηνα. Μία από τους 19 πολιτικούς συντάκτες . Συμμετοχή με ένα σχόλιο. Εργάζεται στην Ελευθεροτυπία κλπ)
40. Άκης Κοσώνας (1501/μηνα. Ανύπαρκτος. Εργάζεται στο ΑΠΕ)
41. Γιώργος Κουβαράς (2325/μηνα. Μία εκπομπή Δευτέρα- Πέμπτη. .Εργάζεται στον ΕΤ)
42. Άλκης Κούρκουλας ανταποκριτής, με μηδενική προσφορά
43. Δήμητρα Κουτουρίνη (Εξαφανισμένη)
44. Βασιλική Κουτσούμπα(Εξαφανισμένη)
45. Αλέξανδρος Κυριακόπουλος (Ελευθεροτυπία, 875/μηνα, ελάχιστη προσφορά)
46. Λάζαρος Λασκαρίδης (παραιτήθηκε)
47. Γιάννης Λοβέρδος (2341/μηνα +1260 Μυρτώ Λοβέρδου> Πρωινή εκπομπή με τον Αγγ. Μόσχοβα. Πολύ συχνά εγκατέλειπε την εκπομπή για να εμφανιστεί στην τηλεόραση, ως σχολιαστής. Έμενε η εκπομπή χωρίς παρουσιαστη συχνά μεταξύ 7.30 με 8.00. Απροετοίμαστος και όταν ήταν στην εκπομπή. Σχόλια εκ του προχείρου. Είναι δ/ντης της εφ. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΝΗ, ενώ γράφει και σε ηλεκτρονικές σελίδες)
48. Κώστας Μελισσόπουλος. Ενας εκ των 19 πολιτικών συντακτών
49. Γιώργος Μαντέλας (1250/μήνα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
50. Δημήτρης Νασιόπουλος (γρ Τύπου Δήμου )
51. Βασιλική Νικολακάκη (Γρ τύπου ΠΟΔΑ)
52. Αχιλλέας Οικονόμου (900 μουσική εκπομπή /Κυριακή 5-6)
53. Κων Παναγιωτόπουλος (Bar-Bar) (2325/μηνα,μία εκπομπή την εβδομάδα)
54. Παναγιωτοπούλου Στέλλα (γρ τυπου ΠΟΔΑ ,1300/μηνα)
55. Γιάννης Παπαδήμος (γρ τυπου δήμου 1581/μηνα)
56. Γιάννης Παργινός (15′ κάθε Δευτέρα . Εργάζεται στηνΑυριανή-Παρόν 1125/μηνα)
57. Γιώργος Σιαδήμας. Ένας εκ των 19 πολιτικών συντακτών του σταθμού. Εργάζεται στο ΑΛΤΕΡ, 1250/μηνα)
58. Παναγιώτης Σιάνης (1736/μηνα. Εκπομπή κάθε Παρασκευή, Εργάζεται και στο Κανάλι Βουλής και ΓΓΤ)
59. Άρης Σκιαδόπουλος (μια εκπομπή κάθε Σάββατο, 1674/μηνα)
60. Γιάννης Τζαννετάκος (2700/μηνα -σύμβουλος Προέδρου. Καμία συμμετοχή)
61. Στέφανος Τζανάκης (1643//μηνα. Μία εκπομπή 16-17 Δευτέρα Πέμπτη με τον Κουβαρά. Εργάζεται στα ΝΕΑ)
62. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος (1500/μηνα)

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
© 2022 ekpompi.gr | Επικοινωνία: kx@ekpompi.gr