logo

Οι Νέες Αποκαλύψεις μας.. (Και κάθε 2ετία θα εκδίδεται ιστορικό βιβλίο αναγραφής (των απόλυτων ντοκουμέντων) και των σχετικών προσώπων, για το μέλλον)

ekpompi_logo1118images[6]Στην ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΕΛΙΔΑ ετούτη, θα παρουσιάζουμε σκάνδαλα, ανομίες, προκλήσεις, προδοσίες, καταχρήσεις φορέων και κρατούντων, λειτουργών και πολιτικών. Άλλοτε από καταγγελίες και αναφορές τρίτων, άλλοτε με καραμπινάτα (ευσχήμως παρουσιαζόμενα εδώ) ντοκουμέντα, όχι μόνο προς ενημέρωσιν και χρήσιν των ενδιαφερομένων πολιτών ή των Αρχών, αλλά και για να συλλεγούν όλα αυτά και περιληφθούν στο καταγγελτικό της εποχής - υπό έκδοσίν- βιβλίο με τον προσωρινό τίτλο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ 2000-2016 !
Εσείς, διαβάζετε εδώ και… σημειώνετε.
________________________________________________

…Από το νέο καταγγελτικό βιβλίο του Κώστα Αυρήλη, που θα κυκλοφορήσει στις γιορτές, «Οι Άθλιοι και οι τρισάθλιοι».
Το φασιστικό μαύρο μερικών… τηλε-παρακρατικών, και ο πολύ γνωστός «αστράτευτος» ψευτοεθνικιστής Ρασπούτιν

…Ο ένας εκ των συνεταίρων, επειδή είχε τύχει να είναι συμμαθητές σε σχολείο με κάποια υψηλά πρόσωπα, αυτοί τον είχαν βάλει στην κρατική τηλεόραση, οπότε και απέκτησε μία ανεξέλεγκτη αλαζονεία και κακότητα με την οποία πορευόταν. Όλοι στο περιβάλλον του καταμαρτυρούσαν πολλά για τις συμπεριφορές του προς τους άλλους (υπάρχουν και ηχογραφήσεις…). Όπως ήταν επόμενο λοιπόν, τον ενοχλούσε αφόρητα η επιτυχία, η ανταπόκριση του κόσμου και το επίπεδο των καλεσμένων της εκπομπής «Αντί..» που αυτός δεν είχε. Φοβόταν ότι τον σκίαζε να είναι κοντά του ένας άνθρωπος καθαρός, και με περγαμηνές, με εύσημά δημοκρατικών αγώνων και με 15 βιβλία στο ενεργητικό του.
Διέδιδε λοιπόν ψεύδη που αποκαλύπτονταν μετά, και ενοχοποιούσαν τον ίδιο. Αλλά αυτός ήθελε πάση θυσία να κοπεί η εκπομπή, κάτι που δεν ήθελε το καλό κομμάτι του σταθμού..
Απάνω εκεί, μια παρακρατική ομάδα του κυβερνώντος τότε κόμματος ξεκίνησε ένα πογκρόμ προς κάθε αντικυβερνητική τηλεοπτική κριτική. Συνέπεσαν λοιπόν οι στόχοι του τέως εκφωνητή, με εκείνους του επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος, εναντίον του «Αντί…». Οπότε μετά από εξίμισι χρόνια πέτυχε επιτέλους ο τριπλός στόχος, (στέρηση χρημάτων, στέρηση ελεύθερου λόγου και παύση της εκπομπής συνοδευόμενη από σωρεία ψευδών).
Τότε ακριβώς -και ατυχώς για τον σταθμό αυτό- εμφανίσθηκε ένας ακόμα δαίμων…
Ο γνωστός αστράτευτος δολοπλόκος, φιλόδοξος κομπλεξικός που το όραμα του ήταν κάτι μεταξύ δημοσιότητας, χρήματος, και πολιτικής. Ο Ρασπούτιν αυτός (που βοηθήθηκε πάρα πολύ από αυτόν που θα πρόδιδε μετά, λίγο «πριν ο αλέκτωρ λαλήσει») ήταν αυτός που παρέσυρε στο πέρασμα του πολλούς, ακόμα και τον Καρατζαφέρη, αφού όπου πήγαινε, σέρνοντας τον τίτλο του καραμπινάτου φυγόστρατου, δημιουργούσε τραγικές συνέπειες, κυρίως για το κόμμα «ΛΑΟΣ»! (Υπάρχουν σχετικές δηλώσεις οπαδών και αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς στο διαδίκτυο για να δει τα όσα γράφονται και κυκλοφορούν για αυτόν και να φρίξει… (Μοναδικό μπουμπούκι, αφού διέλυσε ακόμα και ένα ολόκληρο κόμμα, απλά καιμόνο με την παρουσία του εκεί).
Ο Καρατζαφέρης, αν και γνωστή πολιτική και δημοσιογραφική γάτα με πέταλα, είχε δυστυχώς και ευαισθησίες και ευπιστία και φιλολογική ιδέα για μερικούς ανθρώπους γύρω του. Πίστευε ότι αρκεί να προβάλλει πολύ κάποιον σε κανάλια, και οι ψήφοι θα έρθουν άφθονοι. Δεν μετρούσε ότι οι ψήφοι θα πήγαιναν έτσι κι αλλιώς σε οποιονδήποτε προβαλλόμενο δικό του αλλά και κάτι άλλο: Ότι πολύ πιο πολλοί θα ήταν οι ακαταμέτρητοι οπαδοί, που ως εθνικόφρονες θα απωθούντο από έναν δήθεν εθνικιστή… σταμπαρισμένο φυγόστρατο σε κορυφαία θέση στο κόμμα!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν πίστεψαν ότι ο Καρατζαφέρης μάλλον τους δούλευε!

Εκείνο που δεν ξέρει βέβαια ακόμα το.. θεωρούμενο καλό κομμάτι εκείνου του μικρού καναλιού, είναι ότι αυτός ο ολεσιοικός Φομά Φόμιτς, σαν μα μην έφταναν όλα τα πιο πάνω που έσπειρε στο πέρασμά του, είχε ένα ακόμα θύμα του την ίδια εποχή: Αυτό τον σταθμό! (άσχετο αν ράντιζε τους ιδιοκτήτες με την ακραία υποκρισία ώστε να μην έχουν καταλάβει τους διπλούς ρόλους του και να τον έχουν στα όπα όπα).

Ήρθε λοιπόν μια ωραία πρωία ο άνθρωπος αυτός στα γραφεία του «Αντί..», λέγοντας: «Τώρα που δεν δεσμεύεσαι πλέον από αυτούς, είναι καιρός και έχεις και καθήκον σαν δημοσιογράφος και σαν πατριώτης να καταγγείλεις στους αρμόδιους όσα γνωρίζεις για την αδήλωτη εργασία τους ώστε και τις αμοιβές σου να λάβεις αλλά κυρίως την πατρίδα που κινδυνεύει να βοηθήσεις. Όσα δε δεν γνωρίζεις για την εκτεταμένη και διάρκειας φοροδιαφυγή τους άκουσέ τα όπως μου τα είπε ο Λά δηλαδή το πρώτο χέρι εκεί μέσα και με κάθε λεπτομέρεια».
Ακολούθησε πλήρης περιγραφή στοιχείων και διαλόγων, όλα υπογραμμοσμένα για να αναφερθούν στις Αρχές. Ένα ολόκληρο σκηνικό που διημείφθη προσωπικά μεταξύ αυτού και τού λά. Όποιος θυμάται τον διάλογο εκείνο θα ξέρει και ποιος μοναδικά τον εγνώριζε και τον μετέφερε!!!..
«Πέρασα προχθές από εκεί και τους βρήκα ανάστατους. Άστα μου λέει ο Λα. Την πατήσαμε άσχημά. Μας έκαναν έλεγχο οι εφοριακοί και βρήκαν εκεί και τι δεν βρήκαν…
-Δηλαδή πρόστιμό κανένα εκατομμύριο; τον ρώτησα.
-Όχι και εκατομμύριο, γύρω στο ένα τρίτο…
Ο λογιστής τα έχει βάψει μαύρα. Κλείνουμε τα παράθυρα μην πάει και πέσει…
-Και τώρα τι θα κάνετε τον ξαναρώτησα.
-Άστα θα δούμε . Ε, δεν καταλαβαίνεις;…
Όλα αυτά και πολλά τέτοια λοιπόν έγιναν εκεί πέρα και αν τα καταγγείλεις, θα τους ξανατσεκάρουν και θα τα επιβεβαιώσω και εγώ…»
Σε μια συνάντηση λίγο μετά, προς διασταύρωση και επιβεβαίωση των ανωτέρω με τον άλλο συνέταιρο, τον Βα. Αυτός είπε επί λέξει:
«Ναι, περνάγαμε τιμολόγια σταθμού άλλα αντ’ άλλων για να μειώσουμε τα πόσα και μας έπιασαν. Το πρόστιμο θα ήταν 1 εκατομμύριο και όχι 300.000 που νομίζεις. Δώσαμε όμως κάτι τι και μάς το χάρισαν. Βλέπεις εμείς μπορεί να μην κερδίζουμε πολλά λεφτά αλλά είμαστε ισχυροί έναντι του νόμου. Εμένα που σου είχα κάνει τον διορισμό, με καθαίρεσαν από προεδρεύοντα. Για αυτό και εσύ καλό θα είναι να κάτσεις φρόνιμα διότι αν ξανακινηθείς εναντίον μας θα σε συντρίψουμε».

Δηλαδή έτσι, ένας πραγματικός πατριώτης δημοσιογράφος του «Αντί…» είχε βρεθεί ξαφνικά ανάμεσα σε έναν ψυχοπαθή παλιό δημοσιογράφο, έναν φανατικό παρακρατικό, έναν φιλόδοξο αρπακτικό επίδοξο πολιτικό που πίεζε δήθεν για πατριωτικούς λόγους (άσχετο αν μετά το εξαργύρωσε αυτό αλλάζοντας ρότα) και στην απειλή των εθελότυφλων πεισμωμένων υπόλογων φορολογικά ιδιοκτητών, που καθοδηγούντο τελικά δυστυχώς (από κάποιον κακό σύμβουλο;…) σε λάθος δρόμο.
Από την εδώ πλευρά, επελέγη τελικά η πατριωτική και τίμια κίνηση κατάθεσης όλων αυτών χάρη του δικαίου και της αλήθειας στις Αρχές. Στο βάθος το ζητούμενο δεν ήταν μια μεγάλη ζημιά των ανθρώπων αυτών έστω κι αν αδίκησαν και ταπείνωσαν τόσο. Ένα μικρό πρόστιμο μόνο ηθικής και πατριωτικής τάξεως αρκούσε. Αυτοί δυστυχώς, από λάθος επιλογή τακτικής τους, προχώρησαν σε ολοκληρωτικό πόλεμο με τόσες δολιότητες και ψέματα ώστε το πράγμα έγινε χιονοστιβάδα που θα απέληγε σε βάρος τους ενώ θα μπορούσε να σταματήσει από την αρχή ως μια απλή αμυχή. Τους παρέσυραν κάποιοι που είχαν συμφέρον πολέμου και είναι κρίμα. Γιατί βέβαια τότε ενώ ήταν δίκαιο να εισπράξει η πατρίδα 50.000 και άλλα τόσα οι λοιπές δαπάνες, αυτοί έφτασε να πληρώσουν ήδη 300.000, και να εκκρεμούν κι άλλα πολλά όπως θα φανεί που θα έρθουν, αφού επιμένουν.
Κάποιοι αλαζόνες και άδικοι έλκονται δυστυχώς από τον πόλεμο που μετά τους γίνεται μπούμεραγκ.. Οι καλοί λυπούνται πραγματικά γι αυτό, δεν το ήθελαν πραγματικά έτσι αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι τελικά πληρώνει όποιος «ήρξαντο χειρών αδίκων». Ποιος;;… Ότι υπάρχει θεία δίκη. Ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται και ότι ο «Αντι..» τι είχε να χάσει; Μόνο οι έχοντες και κατέχοντας και αδικούντες πληρώνουν, όπως θα φανεί άλλωστε…
Δείτε π.χ. την πορεία του καλού αρχικά αλλά σφαλερού μετά Καρατζαφέρη, όπως και την πορεία του γλύφτη διπρόσωπου αστράτευτου Εφιάλτη εμπίστου του, (που περνάνε σήμερα μαζί έξω από την Βουλή ως νοσταλγοί…) και θα πεισθείτε ότι πράγματι όλα εδώ πληρώνονται… Και θα δούμε και άλλα. Θυμηθείτε το αυτό
Όσοι έχετε διαβάσει Ξενοφώντα δε θα γνωρίζετε το περίφημο: «πάντῃ γὰρ πάντα τοῖς θεοῖς ὑποχείρια καὶ, πανταχῇ πάντων ἴσον οἱ θεοὶ κρατοῦσι».
_______________________________________________________

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ αφορά το κανάλι ARTIS

Ο -χοντρός πλέον (από την τόση μάσα) -τέως βουλευτής, μετέφερε τα γεγονότα (που τα έμαθε όπως ακριβώς του ειπώθηκαν από εκεί: περί ελέγχου, υπολογισμού προστίμου γύρω στο 1/3 του εκατομμυρίου, για κλείσιμο των παραθύρων μην… πέσει ο λογιστής από την απελπισία του. Τα περιέγραψε λεπτομερώς και ζήτησε επιμόνως να καταγγελθούν οπωσδήποτε όλα αυτά!!!). Τελικά, χρέωσε το ΙΚΑ 223700, θα χρεώσει και άλλα ο εισαγγελέας ΣΔΟΕ, αλλά τώρα το παίζει φίλος εκεί και κολλητός… Μπράβο.
Ο Άλλος, ο προεδρεύων τότε, συμπλήρωσε το κακό αλλά σήμερα το παίζει περιστερά: Ήρθε σε συνάντηση και είπε: «Εμένα με έβγαλαν από πρόεδρο. Δεν μας υπολόγισαν τότε μόνο 300.000 αλλά ένα εκατομμύριο για απόκρυψη τιμολογίων. Δώσαμε κάτι τι και μας το έσβησαν. Δεν κερδίζουμε πολλά λεφτά εκεί αλλά το κρατάμε γιατί μας δίνει δύναμη έναντι του νόμου. Αν δεν υποχωρήσεις σε αυτά που ζητάς θα σου στήσουνε δίκες και θα τρέχεις…»
Μετά όντως ακολούθησαν δίκες περί του ότι «αυτά που όντως συνέβησαν και που τα μετέφεραν κατά γράμμα (και που μόνο αυτοί γνώριζαν, δηλ. ο Πρόεδρος και ο βουλευτής) δήθεν ήταν … κακόβουλες συκοφαντίες και ψέματα. Ψέματα από τον πιο καθαρό άνθρωπο;
Κακοί σύμβουλοι και κάκιστοι φίλοι έφεραν ως εκεί τα πράγματα. Κανένας άλλος. Και…
Και Αλίμονο, αν υπάρχει Θεός και θεία δίκη.
Τίποτα άλλο και ΣΤΟΠ.

Ανοίγουμε μία ακόμη υπόθεση που αφορά
σε αυθαίρετες, παράνομες πράξεις τηλεφωνικών Εταιρειών, όπως:  πιέσεις, απειλές και βιαστικές υπερχρεώσεις σε
βάρος πολιτών, (Εταιρειών άλλωστε με παρελθόν έκνομων πράξεων, σκανδάλων, ακόμα
και πρόκλησης «αυτοκτονίας»).

Επιθυμούμε να σας καταθέσουμε δια ζώσης και απορρήτως ΟΛΑ τα στοιχεία περί των ανωτέρω, ώστε να παρέμβετε άμεσα
υπέρ της προστασίας των πολιτών, προβαίνοντας είτε σε άμεση εντολή προς την παραβάτιδα να αποκαταστήσει αμέσως διαμαρτυρόμενο συνδρομητή και να αλλάξει τακτική προς το κοινό, ή να γίνει ειδική διοικητική εξέταση προς επιβολήν τού
προβλεπόμενου προστίμου, ή τέλος -κατ’ εκτίμησίν σας- να αποσταλεί η υπόθεση στην Δικαιοσύνη, (εφ’όσον η στάση τού Υπουργείου σας είναι η υπεράσπιση πολιτών και όχι η των κερδοσκοπικών πολυεθνικών. Υπεράσπιση της αξιοπρέπειας  και του δικαίου τους δηλαδή, που Εταιρείες για
εισπρακτικούς λόγους συχνά κατά πολύ υπερβαίνουν και την ηθική και την λογική και
την νομική τάξη)..

Λίγη υπομονή και ένα τεράστιο σκάνδαλο τριών εκατομμυρίων € θα σκάσει (το οποίο αφορά σε μικρό κανάλι τηλεμάρκετιγκ. Για να δείτε και να φρίξετε, που και ΠΩΣ πήγαν τα χρήματα που λείπουν σήμερα από το δανειζόμενο κράτος και τον πένητα λαό μας και γιατί θα κλείσουν τα υπερχρεωμένα Ταμεία. …
Και βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό…
Επί όλων αυτών και πολλών άλλων θα «σκάνε» ηχητικά ντοκουμέντα, μαρτυρίες επωνύμων, επίσημα έγγραφα ακόμα και της Βουλής, σχετική αλληλογραφία ακόμα και  Πρωθυπουργού!
Πάρτε μια πρώτη δόση. Η υπόθεση έχει πολύ ψαχνό και δείχνει αποδεδειγμένα και τους ενόχους πολίτες και την σάπια δημόσια διοίκηση!!

Αναλυτικά η υπόθεση που θα κατατεθεί 1/9/15 στους αρμόδιους Υπουργούς και στην Ευρώπη.

Δημοσιογραφικό Κέντρο Αθηνών της Ε.Υ.Α.

Λ. Αλεξάνδρας 194  11521,  τηλ. 2106822947 6977798775 6944790515
_____________________________________________________

            ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ:  ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ,

για εκκρεμή και καθυστερούμενο πλήρη έλεγχο για καταγγελθείσα υπόθεση φοροδιαφυγής εισφοροδιαφυγής ανώνυμης Εταιρείας.

Η σύνθετη αυτή υπόθεση είναι γνωστή ήδη σε αρμόδιες Αρχές, μερικές από τις οποίες δεν την προωθούσαν για λόγους φόρτου εργασίας, από πιθανές κομματικές παρεμβάσεις, ή και από ολιγωρία ορισμένων υπαλλήλων.
Το αποτέλεσμά μας όμως  τελικά τους εκθέτει αφού απέφερε ήδη στο δημόσιο, τουλάχιστον 300.000  Ε  από εισφοροδιαφυγή*  και θα φέρει ένα εκατομμύριο, αν δεν  συνεχιστεί η ολιγωρία !

Ζητούμε συγκεκριμένα:
1  Να συνεχιστεί-επαναληφθεί  ο έλεγχος στην Ανων. Εταιρεία, * από την τοπική Εφορία αλλά κυρίως από το ΣΔΟΕ, εμπεριστατωμένα εστιάζοντας και στην  περίοδο  2007 και αρχές 2008 (15 και πλέον κανονικά εργαζόμενοι και μάλιστα επαγγελματίες, φέρονται ως αδήλωτοι από Αν. Εταιρεία, για να αποφευχθούν οι δέουσες εισφορές! (Υπάρχουν τα ντοκουμέντα*).
Άμισθη και αδήλωτη (μαύρη) εργασία όμως όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται ρητά από τον Νόμο, ακόμα και αν αυτοδηλώνεται ο ίδιος ο εργαζόμενος ως (δήθεν) άμισθος!
Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, αλίμονο! Τότε οι μισές επιχειρήσεις θα δήλωναν προσυνενοημένα ότι απασχολούν δήθεν εθελοντές για να αποφεύγουν τα Ταμεία!  Αυτά είναι ανήκουστα.
(Π.χ. του ΙΚΑ πλ. Αττικής το οποίο παραδόξως, όχι μόνο ταυτίστηκε με συμφέροντα εργοδοσίας αλλά αγνόησε επί τούτου, ακόμα και αντίθετη γνωμάτευση της προϊσταμένης του Αρχής και επέμεινε στην απαλλαγή τής Α.Ε.! *)
Το ΙΚΑ αυτό, «τυχαία» βέβαια πάντα,  χάρισε έτσι όπως φαίνεται, ένα πολύ χρήσιμο άλλοθι απ” το οποίο η Εταιρεία πλην των άλλων κέρδισε μετά 400000 ευρώ εκ της… «συμπτωματικής»   αποδυνάμωσης των (οχληρών …) αναφορών μας.
Μετά παρέλευσιν τεσσάρων ετών όμως , αναγκάστηκε να της επιβάλλει (2013) πρόστιμα κ.λπ. 221,700 Ε * (αντί 800.000 που θα έπρεπε…) αποκρύπτοντάς μας όμως αυτό επιμελώς, πιθανώς για να εμποδιστούν οι περαιτέρω ενέργειές μας από τις οποίες θα προέκυπτε νέο τεράστιο ποσό εισφοροδιαφυγής υπέρ τού Δημοσίου.

Είναι να αναρωτιέται λοιπόν κανείς (και ασφαλώς θα καταγραφεί αυτό- είναι η δουλειά μας και το καθήκον μας ),  πώς, με παρόμοια περιστατικά- υποθέσεις που πνίγονται  ή εξαντλούνται από γραφείο σε γραφείο,  να μην φτάσει τελικά η οικονομία μας εδώ …
Το όλο αυτό κλίμα είναι γνωστό και από τους επίσημους χαρακτηρισμούς περί «μη ύπαρξης πολιτικής βούλησης για πάταξη της φοροδιαφυγής» * καθώς και από τις επίσης επίσημες δηλώσεις Ρακιντζή στην Βουλή ότι «αόρατο τοίχος εμποδίζει την έρευνα!» Ισχύει δε και το περίφημο ότι «εδώ. προστατεύονται οι κλέφτες και διώκονται όσοι τους  καταγγέλλουν».

Μετά από λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε, αλλά οι περιγραφές μας σαν ετούτη θα μείνουν.

Επειδή την υπόθεση αυτή -στην οποία εμπλακήκαμε με προσωπικό μάλιστα κόστος- θα την φέρουμε οπωσδήποτε εις πέρας,  συνεχίζοντας την πατριωτική μας προσπάθεια με την συμπαράσταση της δημοκρατικής Κυβέρνησης,  ίσως δεν συντρέχει λόγος αναφοράς  μας  και στα εδώ  αρμόδια κλιμάκια Ευρώπης (για να σας βοηθήσουν). Πραγματικά το ελπίζουμε…

 

Κρατείστε την όρεξή σας..!

Στην Υπόθεση ενέχονται και αρμόδιοι λειτουργοί οι……..(Επονται ονόματα)

 

——————————————————————————————

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ…  (Εμείς που αντιγράψαμε την αναφορά, λυπούμαστε για τον τέως φίλο και ευχόμαστε κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα, αν και οι αρχαίοι έλεγαν «Ούτε οι Θεοί δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν τους…

Θα ευχόμουν πραγματικά,  επιείκεια πλέον από Θεό και μοίρα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,  όχι άλλα κτυπήματα θείας δίκης στον χώρο σου….
Εύχομαι επίσης στον ευάλωτο τελικά από το περιβάλλον του Πρόεδρο, καλή υγεία, καλή πορεία και επιτυχία σε όλους σας, στις επερχόμενες πολιτικές ζυμώσεις, εξελίξεις και ισορροπίες… Όπως είχα προαναγγείλει η Θεία Δίκη κτύπησε πολλαπλώς…..
Παραθέτουμε το δημοσίευμα:

«Αυτοαποκαλύφθηκε ο Απατεώνας βουλευτής του ΛΑΟΣ
Τρία επίσημα ηχητικά ντοκουμέντα για να θαυμάσετε την δημοκρατία μας:

logo
© 2018 ekpompi.gr | Επικοινωνία: kx@ekpompi.gr