logo

Οι αποκαλύψεις μας.. (Και κάθε 2ετία θα εκδίδεται ιστορικό βιβλίο αναγραφής (των απόλυτων ντοκουμέντων) και των σχετικών προσώπων, για το μέλλον)

118images[6]Στην ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΕΛΙΔΑ ετούτη, θα παρουσιάζουμε σκάνδαλα, ανομίες, προκλήσεις και καταχρήσεις πολιτών φορέων και φορέων, κρατούντων, λειτουργών και πολιτικών. Άλλοτε από καταγγελίες και αναφορές τρίτων, άλλοτε με καραμπινάτα (ευσχήμως παρουσιαζόμενα εδώ) ντοκουμέντα, όχι μόνο προς ενημέρωσιν και χρήσιν των ενδιαφερομένων πολιτών ή των Αρχών, αλλά και για να συλλεγούν όλα αυτά και περιληφθούν στο καταγγελτικό της εποχής - υπό έκδοσίν- βιβλίο με τον προσωρινό τίτλο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ 2000-2016 !
Εσείς, διαβάζετε εδώ και… σημειώνετε.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ αφορά το κανάλι ARTIS
Ο Χοντρός πλέον (από την τόση μάσα) τέως βουλευτής, μετέφερε τα γεγονότα (που τα έμαθε όπως ακριβώς του ειπώθηκαν από εκεί: περί ελέγχου, υπολογισμού προστίμου γύρω στο ¼ του εκατομμυρίου, για κλείσιμο των παραθύρων μην… πέσει ο λογιστής από την απελπισία του. Τα περιέγραψε λεπτομερώς και ζήτησε επιμόνως να καταγγελθούν οπωσδήποτε όλα αυτά!!!). Τελικά, χρέωσε το ΙΚΑ 223700, θα χρεώσει και άλλα ο εισαγγελέας ΣΔΟΕ, αλλά τώρα το παίζει φίλος εκεί και κολλητός… Μπράβο.
Ο Άλλος, ο προεδρεύων τότε, συμπλήρωσε το κακό αλλά σήμερα το παίζει περιστερά: Ήρθε σε συνάντηση και είπε: «Εμένα με έβγαλαν από πρόεδρο. Δεν μας υπολόγισαν τότε μόνο 300.000 αλλά ένα εκατομμύριο για απόκρυψη τιμολογίων. Δώσαμε κάτι τι και μας το έσβησαν. Δεν κερδίζουμε πολλά λεφτά εκεί αλλά το κρατάμε γιατί μας δίνει δύναμη έναντι του νόμου. Αν δεν υποχωρήσεις σε αυτά που ζητάς θα σου στήσουνε δίκες και θα τρέχεις…»
Μετά όντως ακολούθησαν δίκες περί του ότι «αυτά που όντως συνέβησαν και που τα μετέφεραν κατά γράμμα (και που μόνο αυτοί γνώριζαν, δηλ. ο Πρόεδρος και ο βουλευτής) δήθεν ήταν … κακόβουλες συκοφαντίες και ψέματα. Ψέματα από τον πιο καθαρό άνθρωπο;
Κακοί σύμβουλοι και κάκιστοι φίλοι έφεραν ως εκεί τα πράγματα. Κανένας άλλος. Και…
Και Αλίμονο, αν υπάρχει Θεός και θεία δίκη.
Τίποτα άλλο και ΣΤΟΠ.

Ανοίγουμε μία ακόμη υπόθεση που αφορά
σε αυθαίρετες, παράνομες πράξεις τηλεφωνικών Εταιρειών, όπως:  πιέσεις, απειλές και βιαστικές υπερχρεώσεις σε
βάρος πολιτών, (Εταιρειών άλλωστε με παρελθόν έκνομων πράξεων, σκανδάλων, ακόμα
και πρόκλησης «αυτοκτονίας»).

Επιθυμούμε να σας καταθέσουμε δια ζώσης και απορρήτως ΟΛΑ τα στοιχεία περί των ανωτέρω, ώστε να παρέμβετε άμεσα
υπέρ της προστασίας των πολιτών, προβαίνοντας είτε σε άμεση εντολή προς την
παραβάτιδα να αποκαταστήσει αμέσως διαμαρτυρόμενο συνδρομητή και να αλλάξει
τακτική προς το κοινό, ή να γίνει ειδική διοικητική εξέταση προς επιβολήν τού
προβλεπόμενου προστίμου, ή τέλος -κατ’ εκτίμησίν σας- να αποσταλεί η υπόθεση στην
Δικαιοσύνη, (εφ’όσον η στάση τού Υπουργείου σας είναι η υπεράσπιση πολιτών και
όχι η των κερδοσκοπικών πολυεθνικών. Υπεράσπιση της αξιοπρέπειας  και του δικαίου τους δηλαδή, που Εταιρείες για
εισπρακτικούς λόγους συχνά κατά πολύ υπερβαίνουν και την ηθική και την λογική και
την νομική τάξη)..

Λίγη υπομονή και ένα τεράστιο σκάνδαλο τριών εκατομμυρίων € θα σκάσει (το οποίο αφορά σε μικρό κανάλι τηλεμάρκετιγκ. Για να δείτε και να φρίξετε, που και ΠΩΣ πήγαν τα χρήματα που λείπουν σήμερα από το δανειζόμενο κράτος και τον πένητα λαό μας και γιατί θα κλείσουν τα υπερχρεωμένα Ταμεία. …
Και βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό…
Επί όλων αυτών και πολλών άλλων θα «σκάνε» ηχητικά ντοκουμέντα, μαρτυρίες επωνύμων, επίσημα έγγραφα ακόμα και της Βουλής, σχετική αλληλογραφία ακόμα και  Πρωθυπουργού!
Πάρτε μια πρώτη δόση. Η υπόθεση έχει πολύ ψαχνό και δείχνει αποδεδειγμένα και τους ενόχους πολίτες και την σάπια δημόσια διοίκηση!!

Αναλυτικά η υπόθεση που θα κατατεθεί 1/9/15 στους αρμόδιους Υπουργούς και στην Ευρώπη.

Δημοσιογραφικό Κέντρο Αθηνών της Ε.Υ.Α.

Λ. Αλεξάνδρας 194  11521,  τηλ. 2106822947 6977798775 6944790515
_____________________________________________________

            ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ:  ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ,

για εκκρεμή και καθυστερούμενο πλήρη έλεγχο για καταγγελθείσα υπόθεση φοροδιαφυγής εισφοροδιαφυγής ανώνυμης Εταιρείας.

Η σύνθετη αυτή υπόθεση είναι γνωστή ήδη σε αρμόδιες Αρχές, μερικές από τις οποίες δεν την προωθούσαν για λόγους φόρτου εργασίας, από πιθανές κομματικές παρεμβάσεις, ή και από ολιγωρία ορισμένων υπαλλήλων.
Το αποτέλεσμά μας όμως  τελικά τους εκθέτει αφού απέφερε ήδη στο δημόσιο, τουλάχιστον 300.000  Ε  από εισφοροδιαφυγή*  και θα φέρει ένα εκατομμύριο, αν δεν  συνεχιστεί η ολιγωρία !

Ζητούμε συγκεκριμένα:
1  Να συνεχιστεί-επαναληφθεί  ο έλεγχος στην Ανων. Εταιρεία, * από την τοπική Εφορία αλλά κυρίως από το ΣΔΟΕ, εμπεριστατωμένα εστιάζοντας και στην  περίοδο  2007 και αρχές 2008 (15 και πλέον κανονικά εργαζόμενοι και μάλιστα επαγγελματίες, φέρονται ως αδήλωτοι από Αν. Εταιρεία, για να αποφευχθούν οι δέουσες εισφορές! (Υπάρχουν τα ντοκουμέντα*).
Άμισθη και αδήλωτη (μαύρη) εργασία όμως όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται ρητά από τον Νόμο, ακόμα και αν αυτοδηλώνεται ο ίδιος ο εργαζόμενος ως (δήθεν) άμισθος!
Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, αλίμονο! Τότε οι μισές επιχειρήσεις θα δήλωναν προσυνενοημένα ότι απασχολούν δήθεν εθελοντές για να αποφεύγουν τα Ταμεία!  Αυτά είναι ανήκουστα.
(Π.χ. του ΙΚΑ πλ. Αττικής το οποίο παραδόξως, όχι μόνο ταυτίστηκε με συμφέροντα εργοδοσίας αλλά αγνόησε επί τούτου, ακόμα και αντίθετη γνωμάτευση της προϊσταμένης του Αρχής και επέμεινε στην απαλλαγή τής Α.Ε.! *)
Το ΙΚΑ αυτό, «τυχαία» βέβαια πάντα,  χάρισε έτσι όπως φαίνεται, ένα πολύ χρήσιμο άλλοθι απ” το οποίο η Εταιρεία πλην των άλλων κέρδισε μετά 400000 ευρώ εκ της… «συμπτωματικής»   αποδυνάμωσης των (οχληρών …) αναφορών μας.
Μετά παρέλευσιν τεσσάρων ετών όμως , αναγκάστηκε να της επιβάλλει (2013) πρόστιμα κ.λπ. 221,700 Ε * (αντί 800.000 που θα έπρεπε…) αποκρύπτοντάς μας όμως αυτό επιμελώς, πιθανώς για να εμποδιστούν οι περαιτέρω ενέργειές μας από τις οποίες θα προέκυπτε νέο τεράστιο ποσό εισφοροδιαφυγής υπέρ τού Δημοσίου.

Είναι να αναρωτιέται λοιπόν κανείς (και ασφαλώς θα καταγραφεί αυτό- είναι η δουλειά μας και το καθήκον μας ),  πώς, με παρόμοια περιστατικά- υποθέσεις που πνίγονται  ή εξαντλούνται από γραφείο σε γραφείο,  να μην φτάσει τελικά η οικονομία μας εδώ …
Το όλο αυτό κλίμα είναι γνωστό και από τους επίσημους χαρακτηρισμούς περί «μη ύπαρξης πολιτικής βούλησης για πάταξη της φοροδιαφυγής» * καθώς και από τις επίσης επίσημες δηλώσεις Ρακιντζή στην Βουλή ότι «αόρατο τοίχος εμποδίζει την έρευνα!» Ισχύει δε και το περίφημο ότι «εδώ. προστατεύονται οι κλέφτες και διώκονται όσοι τους  καταγγέλλουν».

Μετά από λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουμε, αλλά οι περιγραφές μας σαν ετούτη θα μείνουν.

Επειδή την υπόθεση αυτή -στην οποία εμπλακήκαμε με προσωπικό μάλιστα κόστος- θα την φέρουμε οπωσδήποτε εις πέρας,  συνεχίζοντας την πατριωτική μας προσπάθεια με την συμπαράσταση της δημοκρατικής Κυβέρνησης,  ίσως δεν συντρέχει λόγος αναφοράς  μας  και στα εδώ  αρμόδια κλιμάκια Ευρώπης (για να σας βοηθήσουν). Πραγματικά το ελπίζουμε…

 

Κρατείστε την όρεξή σας..!

Στην Υπόθεση ενέχονται και αρμόδιοι λειτουργοί οι……..(Επονται ονόματα)

 

——————————————————————————————

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ…  (Εμείς που αντιγράψαμε την αναφορά, λυπούμαστε για τον τέως φίλο και ευχόμαστε κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα, αν και οι αρχαίοι έλεγαν «Ούτε οι Θεοί δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν τους…

Θα ευχόμουν πραγματικά,  επιείκεια πλέον από Θεό και μοίρα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,  όχι άλλα κτυπήματα θείας δίκης στον χώρο σου….
Εύχομαι επίσης στον ευάλωτο τελικά από το περιβάλλον του Πρόεδρο, καλή υγεία, καλή πορεία και επιτυχία σε όλους σας, στις επερχόμενες πολιτικές ζυμώσεις, εξελίξεις και ισορροπίες… Όπως είχα προαναγγείλει η Θεία Δίκη κτύπησε πολλαπλώς…..
Παραθέτουμε το δημοσίευμα:

«Αυτοαποκαλύφθηκε ο Απατεώνας βουλευτής του ΛΑΟΣ
Τρία επίσημα ηχητικά ντοκουμέντα για να θαυμάσετε την δημοκρατία μας:

logo
© 2017 ekpompi.gr | Επικοινωνία: kx@ekpompi.gr