logo

TV Θέσεις, Παρενθέσεις και σχόλια…

logo


Χατζηνικολάου το ανάγνωσμα

Με κάθε εκτίμηση στην δυσκολία, τού εν μέσω πολιτικών και οικονομικών δυσκολιών, να διατηρεί κάποιος σήμερα ποιοτικό κανάλι και εφημερίδα, θέλω να θέσω στην ποιότητα αυτή και στην αντικειμενικότητά της, το ερώτημα:
Το κομμάτι που έχει να κάνει με το αν υπάρχουν κέντρα που απεργάζονται ή ευνοούν τον καλλωπισμό για επάνοδο Καραμανλή (μεταξύ αυτών και το Real δια των εκπομπών του) απαντήθηκε;
Κέντρα τέτοια είναι επίσης ο Λιβάνης, με την τόσο απότομη στροφή του (:::::::::),
0 Τράγκας, ο οποίος με ακραία βωμολοχία (άξιου απορίας για το πως του επιτρέπεται), κατακεραυνώνει ανηλεώς, εκτός του ΠΑΠ και τον Σαμαρά, ενώ συνεχώς θωπεύει Καραμανλή. (Τυχαία…)
Αλήθεια, θα προβάλετο άραγε αντιστοίχως ένα βιβλίο, που θα απαριθμούσε ημερολογιακά όλα τα σκάνδαλα του Καραμανλή, και  τα γνωστά και τα μυστικά;… Ή μόνο ευνοϊκές, μονόπλευρες  γραφές και ερμηνείες γι αυτόν όπως η «καραντίνα» του,  το «ηρωικό» του βέτο, η μαρτυρική σιωπή του, οι απειλές για την ζωή του κ.α.;..
Όλα αυτά, σε μερικά κανάλια και φύλλα συμβαίνουν. Καί δυστυχώς, καί κρίμα.

Μαδείστε την ΕΡΤ. Σας πίνει το αίμα με τους κομματικούς αργόμισθους και τους κολλητούς τύπου Στάη… Φτάνει πια.
Θέση για τα παιδιά του λαού δεν υπάρχει; Μόνο για τους δημοσιογλείφτες και τους ισόβιους;
Προ τριμήνου σας είχαμε πει ότι ο Χατζηστεφάνου και ο Καλαμούκης
θα κοπούν από τον Αλαφούζο, αφού χαϊδεμένο του παιδί (που θα τον πάρει στον λαιμό του) είναι ο Πορτοσαλτ-αρισμένος..
Πάει και ο Καλαμούκης. Στην θέση του εδώ και ένα χρόνο προπονούσε κάποια Γκίζα γκρίζα που σπάει νεύρα σαν παράφωνο δοξάρι…
Κάποτε αξιολογούσαμς ψηλά τον Σκαί αλλά.. μωραίνει κύριος… Αυτό είναι ολοφάνερο όταν βάζεις φασιστόμουτρα διευθυντές και κλώσσες σε καίριες εκπομπές και κατεβάζεις Χατζηστεφάνου και Καλαμούκη.
Πήγαμε προς την καλή αρχή που έκανε o Βήμα fm αλλά… σε λίγο μας βγήκε αντιδραστικό (όπως ήταν πάντα το συγκρότημα) και αυτό φάνηκε καθαρά με τις θέσεις Κακούση, στην κρίση με τους «αγανακτησμένους», με τον Κολλάτο και με τον Θεοδωράκη («οι παπούληδες και το…ΚΑΠΗ» τους ονομάζει. Μπράβο τους) κ.α.

Επωφελούμενος όλων αυτών αλλά και από μια παράλληλη δημοσιογραφική ωριμότητα, αγωνιστικότητα και ευπρέπεια, πήρε τον ρόλο πρωταγωνιστή ο Χατζηνικολάου με την ομάδα του και μάλιστα σε κρίσιμες στιγμές!
Καλό δρόμο παιδιά, ανηφορικό αλλά σίγουρα πρός τα απάνω εσείς τουλάχιστον…

Ο κ. Λιάγκας εδήλωσε ότι «όντως υπάρχουν σκουπίδια στην τηλεόραση αλλά καλύτερα έτσι για να βρίσκουν όλοι οι συνάδελφοί του δουλειά» Κριτήρια σημερινού δημοσιογράφου
Βλέπει κανείς νέους ανθρώπους λοιπόν στα πρωινάδικα και μεσημερινάδικα και αναρωτιέται «αυτή είναι η νεολαία σήμερα;»
Κι ακόμα ψάχνεστε ποιοί και με ποιές μεθόδους κατέβασαν και κρατάνε τον λαό χαμηλά;…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
© 2018 ekpompi.gr | Επικοινωνία: kx@ekpompi.gr